"Adevărul este o armă foarte puternică, îndreptată  împotriva celor care vor să îl ascundă..."

Margaret Thatcher, în discursul din 3 dec. 1998, de la Institutul Național de Gardieni Publici, din Washington D.C.

 

Războiul genetic etno-biologic

 

Un alt “diavol” al tehnologiei

 

Aruncând o privire asupra celor petrecute în ultimul deceniu, relele făcute în numele naționalismului aberant și extremist și în numele credințelor religioase au fost întotdeauna “la înălțime”. În prezent, se pregătește așa-numita “bombă etno” - o bombă biologică, care va avea ea însăși “inteligența”  de a face diferența între caucazieni și negri, de exemplu, dar chiar și între grupele semitice (evrei și arabi).

Acestea sunt vremurile în care gloanțele și grenadele sunt deja perimate, și o nouă generație de arme este în floare, cu mult mai periculoasă decât armele laser și mai sinistră, am putea spune, decât diavolul însuși!

În timpurile moderne, menținerea păcii și a bunelor relații între grupurile etnice și religioase a devenit foarte dificilă, poate mai nesigură ca niciodată în istoria umană. Acest secol a văzut mai multe vărsări de sânge “în numele lui Dumnezeu și al țării” decât în timpul oricărei alte perioade a istoriei acestei lumi.

În timpul celui de-al doilea război mondial, milioane de oameni nevinovați au fost măcelăriți pe motive de rasă, religie, pentru “culoarea” politică și pentru credințe. Încă din acele vremuri s-au lansat prin presa controlată de francmasoni (socialiști, comuniști, membri ai confreriilor oculte masonice) campanii masive de discreditare a celor care au pus la îndoială autenticitatea informațiilor despre criminalii sau chiar despre victimele ultimelor războaie. Trebuie totuși să ne îndreptăm atenția asupra ipocriziei și asupra jocului dublu, realizat atât prin presa controlată, cât și prin spionajul occidental din domeniul militar.

Conform rapoartelor spionilor britanici și americani, statul israelian lucrează asiduu la o nouă armă biologică, pe care israeliții speră că o vor putea folosi pentru a câștiga războiul pe care îl duc cu arabii. Această armă biologică este concepută pentru a omorî doar persoanele de o anumită etnie și care au un anumit tip specific de gene, chiar dacă între cele două etnii (arabi și evrei) sunt puține diferențe din punct de vedere genetic, ambele având origini semite.

 

Propaganda așa-zis “extremistă”

 

În nenumărate rânduri, grupuri pseudo-politice de israeliți și evrei (dintre care, în mod aparent paradoxal, unele nici măcar nu erau formate în totalitate din israeliți și evrei) au reacționat extrem de violent, delirând cu acuzații de nazism și antisemitism la cel mai neînsemnat cuvânt adresat împotriva lor. Acest lucru se petrecea cel mai adesea atunci când un membru important al grupului lor era supus unor investigații de către justiție.

Ceea ce naziștii au făcut evreilor este înspăimântător și terifiant, și, într-adevăr, în cele mai multe cazuri, crimele sunt de neiertat. Dar trebuie să reamintim că nu doar evreii au fost ținte ale mașinii de război naziste; să nu uităm țiganii, Martorii lui Iehova, homosexualii, francmasonii din lojile inferioare, dizidenții politici etc. În mod sigur, evreii nu au fost singurii care au avut de suferit în cel de-al doilea război mondial. Au suferit oameni din întreaga lume.

Generația actuală din Germania, care “nu are nici o vină”, mai plătește încă și acum anumitor grupuri (mulți dintre membrii acestora sunt francmasoni deja stabiliți în Wall Street) pentru crimele făcute de naziști. Pe de altă parte însă, veteranii de război australieni și familiile lor nu au primit nici măcar o scuză din partea guvernului Japoniei, pentru atrocitățile comise împotriva lor.

Multe alte națiuni sunt în aceeași situație, și atunci ne punem problema: de ce se face așa mare agitație în cazul evreilor? Adevărul este că majoritatea națiunilor cu bun simț, care nu au promovat niciodată o atitudine orgolioasă, de gen “noi suntem mai buni decât restul lumii”, au suferit de pe urma acelora care au adoptat-o.

Este adevărat că a-ți cere scuze este un început, dar banii și scuzele nu pot învia morții. A cere iertare pentru uciderea a zeci de mii de oameni (fie ei palestinieni sau israeliți) nu va rezolva situația.

Excluderea extremiștilor religioși de dreapta (cum sunt cei din gruparea Likud), din parlamentul israelian, ar putea fi o intervenție salvatoare. Relele și distrugerile pe care le fac cei din această grupare sunt greu de reparat. În mod revoltător și terifiant, un grup de oameni (din parlamentul israelian) afirmă că acționeaz㠓în numele lui Dumnezeu” și se autointituleaz㠓aleșii lui Dumnezeu”, deși sunt de un sadism diabolic. Ei afirmă plini de sarcasm că îi “mut㔠pe palestinieni din casele lor, aruncându-le în aer. Orice plângere împotriva lor este imediat categorisită de către Liga Anti-Denigrantă din U.S.A. și de către Comisia Anti-Calomnie din Australia ca fiind antisemită.

Un alt factor ce are o mare contribuție în această strategie diabolică, este loja francmasonică B'nai B'rith, care a avut mereu jurnaliști în poziții-cheie în centrele de presă importante din țările vestice. Sarcina acestora este să lanseze și să mențină minciuni, acoperindu-le cu o aură de veridicitate, înăbușind astfel adevărul în fașă, ori de câte ori acesta deranjează interesele francmasonice.

Un exemplu concret îl constituie chiar revista “Exposure Magazine” (una dintre puținele fortărețe de luptă antimasonică). Ea a fost categorisită recent de către publicația “The Bulletin” ca fiind revista unei organizații de extremă dreaptă. Adevărul este că francmasonii din B’nai B’rith, furnizând această informație falsă, au “uitat” să menționeze că, de fapt, revista este elaborată doar de doi oameni, care caută cu orice preț să arate adevărul și care rămân anonimi din motive de siguranță. Ei sunt departe de a forma o organizație de extremă dreaptă, așa cum susțin în mod insidios grupurile francmasonice. 

 

Genocidul selectiv

 

Oamenii de știință care colaborează cu organizații de extremă dreaptă din Israel sunt pe cale să realizeze cea mai diabolică armă care s-a inventat vreodată, și, ca o culme a ironiei, ei folosesc pentru aceasta tocmai fondurile primite de la alte națiuni în compensație pentru crimele comise înpotriva lor în timpul războiului. Este important să menționăm aici că și acum statul Israel subzistă cu fondurile primite ca răscumpărare pentru crimele de război, el având resurse naturale foarte mici.

Programul de concepție al acestei bombe selective se desfășoară la institutul biologic din Nes Tziyona, institut care constituie unitatea principală de cercetare în domeniul arsenalului clandestin al Israelului pentru arme chimice și biologice.

Unul dintre oamenii de știință care lucrează la acest program a afirmat c㠓bomba etno este o treabă foarte dificilă din cauza originii semite comune a arabilor și evreilor”. Într-adevăr, nu este deloc o treabă ușoară, căci în cazul în care această bombă nu este perfect concepută vor muri mulți arabi dar există riscul să moară și evrei. Și atunci îi vom vedea pe cei care au conceput și realizat această bombă ce compensații de război vor trebui să plătească și ei conaționalilor lor!

Dacă fosta Germanie nazistă trebuie să plătească pentru crimele ei, este perfect firesc ca și Israelul și Africa de Sud să trebuiască să  plătească pentru crimele lor!

Cercetătorii diabolici au afirmat în continuare: “S-a reușit identificarea unei caracteristici particulare în profilul genetic al unor comunități arabe, în special la irakieni. Boala mortală poate fi răspândită pulverizând în aer micro-organismele create artificial sau injectându-le în rezervoarele de apă.

Conceptul de “bombă etno” a fost inițiat prin cercetările de pe vremea apartheid-ului fiind făcute de către savanții din Republica Africa de Sud și au fost dezvăluite recent în timpul audierilor dinaintea Comisiei pentru Adevăr și Reconciliere care a studiat amănunțit crimele comise de funcționarii oficiali împotriva umanității.

Până și în parlamentul israelian unii membri au luat atitudine împotriva creării “bombei etno”, declarând că acest tip de armă este “monstruoas㔠și că ar trebui să fie distrusă imediat. Alți experți au  considerat cu diplomație că o armă cu caracter etnic este foarte posibilă, dar până la a o realiza trebuie rezolvate numeroase aspecte logistice.

 

Armele rasiale

 

În 1980, o echipă specială pentru cercetarea armelor biologice și chimice din Africa de Sud, condusă de dr. Dan Goosen, a recunoscut faptul că a primit ordin să inventeze o “armă a pigmentului” care să îi omoare doar pe negri - o armă inteligentă care să își decidă victimele în  funcție de culoarea pielii. Din acest punct de vedere cercetările făcute de israeliți sunt la fel de rasiste și se bazează pe capacitatea de a omorî victima în conformitate cu ADN-ul inclus în programul armei biologice.

Dr. Goosen a mai spus “Răspândirea acestei boli create artificial se preconizează a fi realizată prin bere, porumb sau chiar vaccinuri”. El mai pretindea că nu a reușit să oprească acest proiect.

Anul trecut un document “top secret” al Pentagonului avertiza “că agenții biologici pot fi modificați (programați) genetic să devină arme genetice mortale”. William Cohen, secretarul ministrului de apărare SUA,  a fost citat în timpul unei conferințe de presă că ar fi “primit rapoarte despre anumite țări unde se lucrează pentru a crea agenți patogeni care ar reacționa conform unor criterii etnice stabilite cu precizie”. Alte agenții de spionaj au făcut de asemenea cunoscut faptul că Israelul era una dintre țările la care se referea și Cohen.

Publicația “Jane's”, care urmărește îndeaproape progresul vieții militare și al armamentului a oferit recent mai multe dovezi care confirmă că zvonurile despre cercetările Israelului privind armele biologice sunt bine fondate. În articolul publicat de “Jane's” se citează sursele sud-africane care mărturisesc c㠓cercetătorii israelieni au folosit tehnologie sud-africană pentru a dezvolta o “armă etnic㔠menită să realizeze diferența între evrei și arabi” și că israeliții au descoperit aspecte caracteristice genei arabe făcând cercetări mai ales cu privire la originea israelită și arabă a irakienilor.

Cu puțin timp în urmă BMA (Asociația Medicală Britanică) a făcut o investigație urmată de un raport alarmant cu privire la potențialul distructiv (letal) al armelor genetice.

Vivienne Nathanson, cea care a inițiat studiul BMA a spus: “Cu o armă cu țintă etnică ar fi posibil să se lovească grupuri din interiorul unei populații. Istoria războiului, care a înregistrat multe conflicte cu caracter etnic, ne arată cât de periculoasă ar putea fi această armă.”

O altă sursă a instituției britanice de apărare în domeniul biologic a afirmat recent c㠓astfel de arme sunt posibile” și c㠓s-a ajuns la un punct în care este evident necesară o convenție internațională pentru controlul armelor biologice”.

Lumea întreagă a rămas stupefiată (pe bună dreptate!) după ce Comisia Sud-Africană a Adevărului și Reconcilierii a detaliat planul bombei etno-biologice, creată cu scopul de a-i omorî pe toți negrii din această țară. Acum israeliții extremiști sunt pe cale să realizeze propria lor armă etnică, cu scopul de a-i extermina pe arabi.

 

Demența barbară

 

Dacă ar fi să căutăm o modalitate cât mai nebunească pentru a crea o alt㠓soluție final㔠asemănătoare bombelor atomice din cel de-al II lea Război Mondial, atunci cu siguranță că aceasta este! Această demență pusă sub semnul “științei” și supranumit㠓tehnologie” nu este decât un atentat ucigaș și barbar, realizat pentru exterminarea ființelor nevinovate de pe suprafața acestui pământ. Cu toții avem dreptul de a trăi! Acest pământ este cămin pentru o mare comunitate de suflete ... pe care o numim umanitate.

Ideea de armă etno-biologică, care utilizează tehnologia genetică pentru a determina cine este dușmanul și cine nu, este o crimă gravă împotriva umanității. Cercetătorii inconștienți care au lucrat și încă mai lucrează asupra acestor arme ar trebui destituiți pentru totdeauna din funcțiile lor și condamnați împreună cu toți vinovații implicați în acest proiect.

Asemenea cercetări inumane și barbare nu sunt făcute nicidecum de dragul omului și pentru a realiza unitatea în bine dintre oameni, așa cum ar trebui să fie scopul oricărei cercetări umane, ci pentru a dezbina în numele religiei sau al naționalismului extremist.  Dacă ar mai fi fost în viață, Moses și Mahomed ar fi fost îngroziți de așa-numiții lor adepți. Iisus Christos, Buddha sau Krishna ar simți același lucru. Și, nu trebuie să uităm că Dumnezeu este Atotputernic...  și mai devreme sau mai târziu întreg paradisul, cu toate cetele de îngeri, se va ridica împotriva acestor cercetători jalnici, demni de milă, care trăiesc pretinzând că sunt ființe umane, precum și împotriva francmasonilor care îi ghidează din umbră.

Paradoxal, singurul lucru pe care religia nu l-a învățat în toată istoria ei este tocmai calea iubirii - nu acea iubire condiționată, predicată de către preoțimea din întreaga lume (te voi iubi DACĂ faci un anumit lucru), ci iubirea pentru întreaga umanitate privită ca un întreg, indiferent de credința religioasă