SOCIETĂȚILE SECRETE ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ

 

"... există o putere extrem de bine organizată, subtilă, completă, pătrunzătoare, care te condamnă doar pentru că îndrăznești să respiri."

Președintele Woodrow Wilson

 

       Istoria este saturată de comentarii șoptite despre societățile secrete, de relatările celor mai în vârstă sau ale preoților, care au păzit cu sfințenie secretele interzise ale străbunilor, ale oamenilor importanți, care s-au întâlnit în taină pentru a direcționa cursul civilizației.

      

Cea mai veche societate secretă este Frăția Șarpelui, denumită și Frăția Dragonului, care mai există și astăzi sub alte numeroase denumiri. Frăția Șarpelui este devotată păzirii cu strășnicie a "secretului timpurilor" și recunoașterii lui Lucifer ca fiind, în viziunea lor diabolică, în mod complet fals, unicul Dumnezeu. Dacă nu credeți în Lucifer sau Satana, trebuie să înțelegeți că există o mare masă de oameni care nu gândește ca voi. Unii nu cred în rasism, dar sunt milioane care cred, iar felul în care acționează aceștia, bazându-se pe ceea ce cred, ne va afecta și pe noi. Este foarte clar că manipularea religioasă a jucat întotdeauna un rol foarte important în cadrul acestor organizații. Majoritatea pretind (în mod evident fals) că sunt în legătură cu o sursă superioară, divină (ei fiind de fapt în legătură cu forțe satanice).

 

       Secretele acestor grupuri sunt atât de profunde, încât numai cei aleși, care sunt foarte puțini, au voie să le cunoască și le pot înțelege. Acești oameni pretind că își folosesc cunoștințele în beneficiul omenirii. Dar noi cum putem ști dacă este așa sau nu, odată ce totul este ținut în cel mai mare secret? Din fericire, unele dintre aceste secrete au devenit publice.

 

       Ceea ce este ciudat este că în cadrul societății tribale primitive, toți adulții erau membri. Grupurile erau separate, de obicei, în grupuri de femei și grupuri de bărbați. Bărbații erau cei care, de obicei, dominau cultura. Aceasta seamănă surprinzător de mult cu multe dintre societățile secrete actuale. Asta nu poate însemna decât că societățile secrete lucrează în favoarea autorităților, nu împotriva lor. Astfel societățile secrete sunt însăși autoritatea în stat. Acest lucru tinde să contracareze afirmațiile cum că toate societățile secrete sunt dedicate "distrugerii autorităților deja constituite", dar este valabil numai pentru societățile secrete care au ca membri o mare majoritate a populației. Și numai câteva dintre cele importante intră în această categorie.

 

       De fapt, societățile secrete oglindesc multe fațete ale vieții de zi cu zi. Întotdeauna există grupuri exclusive de persoane care sunt sau din care urmează a fi racolați viitorii membri. Acest lucru, secret sau nu, este valabil pentru întreaga omenire; exemple sunt multe - echipele de fotbal, cluburile particulare, etc. Importantă este și folosirea unor anumite semne, parole și alte unelte din arsenalul "secret", care dintotdeauna au fost esențiale, în orice organizație, de oriunde. De asemenea, important este motivul, care justifică existența societății respective. Poate fi orice, dar caracteristica principală este fraternitatea între membrii aceleiași organizații. Camaraderia este foarte importantă. Să împărtășești cu cineva greutăți, secrete, sunt sentimente care provoacă stări de febrilitate și fiori. Nimeni dintre cei care s-au confruntat cu rigorile unei unități militare nu va uita sentimentul special de camaraderie, de fraternitate chiar, ca victime ale unui sergent isteric sau ale unui comandant de companie extrem de sever. Este un sentiment aparte. Cea mai de efect armă a oricărei societăți secrete este ritualul și mitul care înconjoară inițierea. Aceste ceremonii au o semnificație deosebită pentru participanți.

 

       Ritualul de inițiere are un rol esențial în organizarea unei societăți secrete. Sunt luate în considerare aspecte umane importante, fără de care un grup de oameni nu ar putea opera într-o anumită direcție, pentru a atinge un scop. În aceste societăți inițierea îi leagă pe membri între ei, fiind primul pas pe calea manipulării religioase a acestora.

 

       Novicilor li se împărtășește un secret, ceea ce le conferă un statut special. În antichitate, termenul de novice era definit ca "cel renăscut". O inițiere superioară este ca o promovare și inspiră loialitate și dorința de a urca și treapta următoare. Schimbarea care se produce în persoana inițiată servește intereselor liderilor societății secrete. Liderii sunt denumiți "adepți". Aceste afirmații pot fi ilustrate perfect prin exemplul soldatului care este antrenat să execute ordinele comandantului, fără să gândească. Rezultatul este întotdeauna rănirea sau moartea soldatului, în scopul realizării țelului comandantului, indiferent dacă acest scop este sau nu în folosul comunității.

 

       Inițierea reprezintă un mod de a-i răsplăti pe cei ambițioși, care inspiră încredere. Veți observa că, cu cât este mai înalt gradul de inițiere, cu atât sunt mai puțini membrii care au acel grad. Asta nu pentru că ceilalți membri nu sunt ambițioși - motivul este selecția atentă. Majoritatea membrilor nu află niciodată scopul real, secret, al grupului. Probabil că până acum v-ați dat seama că motivul pentru care au loc ritualurile de inițiere este selectarea persoanelor cu adevărat de încredere.

 

       O metodă de a hotărî cine va fi adept poate fi aplicată chiar în timpul derulării procesului de inițiere: candidatului i se cere să scuipe pe crucea creștinească. Dacă acesta refuză, membrii îl felicită și îi spun: "Felicitări, ai făcut alegerea bună, pentru că un adevărat adept nu ar face niciodată un lucru atât de oribil". Nou-inițiații nu mai știu ce să creadă, mai ales pentru că după aceea nu sunt avansați pe o treaptă superioară. În schimb, dacă respectivul scuipă pe cruce, demonstrează o bună cunoaștere a unuia dintre mistere și este luat în considerare ca fiind un candidat sigur pentru a urca pe treapta următor superioară. Misterul este simplu: religia așa cum este înțeleasă de ei este un instrument prin care masele pot fi controlate. Unicul lor “Dumnezeu” este cunoașterea exclusiv mentală, sterilă, lipsită de suflet, prin care, în viziunea lor eronată, omul poate deveni Dumnezeu. Șarpele și dragonul sunt simbolurile acestei cunoașteri limitate. Lucifer reprezintă personificarea acestor  simboluri. Lucifer a fost cel care a tentat-o pe Eva să-l convingă pe Adam să mănânce un măr din copacul cunoașterii, pentru ca astfel “să elibereze” omul din starea de “ignoranț㔠în care se afla. VENERAREA de către francmasoni a științei și tehnologiei care devine astfel pentru ei o “religie”ce deturnează omul de la vocația sa  profund divină,  este  în realitate satanism în cea mai pură formă; astfel Lucifer ia pentru francmasoni locul lui Dumnezeu. Simbolul lor secret este ochiul atotvăzător, introdus într-o piramidă.

 

       Efectele acțiunilor lor, nedorite nici măcar de respectivele societăți secrete, și aura de mister care le înconjoară le-a conferit uneori reputația de a fi asociații anormale sau, cel puțin, grupuri ciudate de oameni. În momentul în care crezul lor nu se deosebește de cel al majorității, nu mai sunt considerate antisociale.

 

       Majoritatea societăților secrete sunt considerate a fi antisociale; se presupune că ar conține elemente care pot provoca răul comunității. Comunismul și fascismul sunt în multe țări societăți secrete, unde sunt interzise prin lege. În SUA, partidul nazist și Ku Klux Klan-ul sunt societăți secrete care nu sunt interzise prin lege, dar care, odată ieșite la lumină, provoacă dezgustul publicului. Însă activitățile lor sunt uneori ilegale, ceea ce impune păstrarea secretului în ceea ce privește numărul și numele membrilor.

 

       Druizii și Yezidis-ii din Siria și Irak considerau că arabii sunt o societate secretă care s-a dedicat cuceririi lumii. Astăzi, arabii cred la fel despre evrei.

 

       În cadrul multor societăți primitive, inițierea spre gradele cele mai înalte implică supunerea candidatului la anumite ritualuri care, în majoritatea cazurilor, se încheie cu moartea sau cu nebunia acestuia. Se observă că scopul unei societăți secrete nu este în nici un caz promovarea binelui.

 

       În Borneo, inițierile din cadrul societăților secrete de vânătoare constau în vânătoarea de capete umane. În Polinezia, pruncuciderea și depravarea erau considerate esențiale pentru inițierea în anumite societăți, unde codul tribal avea nevoie de membri care să nu aibă nici un scrupul și care să fie adevărații stâlpi ai societății secrete.

 

       Încă de la începuturile consemnării istoriei, guvernele oricărei națiuni s-au implicat în apărarea stabilității, luptând împotriva grupurilor minoritare care aveau interesul de a funcționa după principiul stat în stat sau care doreau să submineze autoritățile deja constituite, pentru ca apoi să preia puterea.

 

       Multe dintre aceste încercări au avut succes,  dar nu și durabilitate. Dorința omului de a face parte dintr-un anume electorat este puternică, atât de puternică încât nu poate fi distrusă de nimic. Acesta este unul dintre "secretele" societăților secrete. Iată care este baza lor politică - cunoscând acest principiu, liderii știu cum să acționeze pentru a fi ovaționați și aplaudați de public. Cetățenii adoră să voteze, indiferent dacă este vorba de afacerile de zi cu zi, legi sau activități sociale. Dorința cea mai adâncă a multora este de a putea să se spună despre ei: "face parte din acest electorat".

 

       Una din cele mai importante societăți secrete  străvechi, amintită anterior, este Frăția Șarpelui sau a Dragonului (dragonul și șarpele sunt simboluri care reprezintă cunoașterea limitată, lipsită de suflet).  Părintele acestei cunoașteri care îl îndepărtează pe om de Dumnezeu este Lucifer, cunoscut în cadrul acestei societăți satanice și ca “Purtătorul Luminii”.

 

       "O, Lucifer, cum ai căzut dintre stele..."

Isaia 14:12

 

       "...se spune că, după ce Lucifer a căzut din împărăția Cerească a adus cu sine omenirii darul puterii de a gândi."

Fred Gittings,

 

        "Simbolismul în arta ocultă".

 

       Majoritatea minților diabolice au fost inițiate de aceste societăți, prin ritualuri secrete și periculoase, unele dintre acestea fiind chiar de o cruzime rar întâlnită.

 

       Conform majorității, marile piramide au fost construite pentru a comemora și observa o explozie a unei supernove care a avut loc în anul 4000 î.C.

 

       Dr. Anthony Hewish, câștigător al Premiului Nobel în 1974, a descoperit o serie de pulsații ritmice ale undelor radio, despre care a dovedit că sunt emise de către o stea care a explodat în jurul anului 4000 î.C. Calendarul francmasonilor începe de la A.L., "Anul Luminii", adică la anul modern se adaugă 4000. George Mihanovschi scrie în "Steaua de odinioară și dintotdeauna" că "Scrierile antice cuneiforme sumeriene [...] descriu o stea gigantică, care a explodat în interiorul unui triunghi format din Zeta Puppis, Gamma Velorum și Lambda Velorum [...] localizată undeva în sudul cerului.[...] Orice astronom bun știe că steaua strălucitoare care a explodat în interiorul acelui triunghi va fi văzută din nou, după 6000 de ani". Conform calendarului francmasonic, înseamnă că va fi vizibilă în anul 2000, ceea ce este adevărat.

 

       Nava spațială Galileo este în drum spre Jupiter (planetă înconjurată de un înveliș gazos exact ca soarele nostru) având la bord o încărcătură de 25 de kilograme de plutoniu, care a fost justificată prin faptul că va fi folosită pe post de sursă de energie și alimentare a navei. Când va ajunge pe orbita finală, în decembrie 1999, Galileo va descărca plutoniul în centrul planetei Jupiter. Presiunea va fi de necrezut și va cauza o reacție similară cu explozia unei bombe atomice. Plutoniul va exploda, va distruge pătura atmosferică compusă în majoritate din hidrogen și heliu, care înconjoară planeta Jupiter - rezultatul va fi nașterea unei noi stele, care deja a fost botezată LUCIFER. Întreaga lume va interpreta această "renaștere" ca fiind un semn de o importanță religioasă terifiantă. Se va confirma profeția. Realitatea este că această demonstrație nebunească de aplicare a tehnologiei moderne va fi executată de Societatea JASON și s-ar putea să meargă sau nu. Ca să fie siguri de succes au mărit cantitatea de plutoniu; la Serviciul de Securitate și Informații al Marinei Militare există documente în care se afirmă că Proiectul GALILEO necesită o cantitate de 2,5 kilograme de plutoniu și că, în urma reacțiilor din atmosferă, este posibil ca pe Pământ să se instaureze ERA GLACIARĂ. Încălzirea globului, efectul de seră sunt minciuni. Realitatea este că temperaturile de pe întreg globul devin din ce în ce mai scăzute. Furtunile sunt mai violente ca niciodată și mai greu de anticipat. Ghețarii de la poli se măresc. Suprafețele zonelor temperate, care pot fi cultivate, se micșorează. Procesul de desertificare de la tropice devine din ce în ce mai amplu. Epoca de gheață se îndreaptă către noi și se va instaura brusc.

 

       În același timp, în Egipt va fi descoperită și deschisă o criptă unde vor fi descoperite secrete antice importante. Explozia lui Jupiter și deschiderea criptei vor fi evenimentele care vor zgudui mileniul din temelii. Societatea Millennium deja a plănuit o mare sărbătoare, care să aibă loc la piramidele din Egipt. Conform ediției din 3 ianuarie 1989 a ziarului "Arizona Daily Star", "Președintele Bush petrece revelionul la Camp David, Maryland, dar peste zece ani s-ar putea să și-l petreacă în Egipt. Organizatori din cadrul Societății Millennium spun că deja a fost ales să inaugureze în secolul următor ceremonia de la Marea Piramidă a lui Keops".

 

       Primul secret care trebuie înțeles este că membrii societăților secrete cred că sunt unicele “minți luminate” din lume. De asemenea, cred că aceste minți le aparțin doar lor, în exclusivitate. Mini-dizertația filozofică ce urmează reprezintă punctul de vedere clasic al unei societăți secrete asupra umanității: "Când o persoană care posedă un intelect puternic se confruntă cu o problemă a cărei rezolvare necesită anumite capacități superioare de gândire, își păstrează echilibrul intelectual și încearcă să găsească o soluție, adunând cu răbdare faptele necesare soluționării chestiunii respective. Pe de altă parte, o persoana imatură, când se confruntă cu o problemă similară, se simte copleșită. În timp ce prima persoană are posibilitatea de a găsi cheia rezolvării misterului propriului destin, ultimul trebuie condus înspre cireadă și acolo să i se explice totul, în cel mai simplu limbaj. Precum oile, oamenii sunt total dependenți de păstor. Intelectul superior cunoaște adevărurile misterioase, esoterice, spirituale. Maselor li se oferă doar interpretări simple. În timp ce masele venerează cele cinci simțuri, cei aleși observă și recunosc în prăpastia dintre cele două categorii concrescențele simbolice ale marilor adevăruri abstracte.

 

       "Inițiații” comunică direct cu zeii (EXTRATEREȘTRII?), care, la rândul lor, comunică cu ei. Masele își sacrifică mieii pe un altar care înfățișează un idol de piatră, care nu poate nici să audă, nici să vorbească. Inițiații cunosc Misterele și sunt luminați și astfel sunt cunoscuți ca fiind Iluminați sau Cei Iluminați, paznici ai "Secretelor Veșniciei"."

 

       Trei dintre cele mai vechi societăți secrete care pot fi regăsite  în lumea de azi sunt Cultul lui Roshaniya, Cultul lui Mithras și, echivalentul acestora, Creatorii. Acestea au multe în comun cu francmasonii, la fel ca și cu multe alte ramuri ce derivă din Iluminați. De exemplu au în comun cu Frăția francmasonică renașterea simbolică într-o viață nouă, fără să mai fie nevoie ca membrii să treacă prin portalul morții pentru inițiere; titlul de Master Mason se obține după faze de inițiere cum ar fi "Leul" și "Mușcătura Leului"; apoi au mai fost adăugate trei grade care sunt identice cu ritualurile masonice antice: Scara celor șapte trepte, Numai bărbații și Ochiul atotvăzător.

 

       De un interes aparte este societatea puternică din Afganistan care în vremurile de demult era denumită Roshaniya (Luminații). În istorie se fac referințe la acest cult mistic încă din timpurile Casei Înțelepților de la Cairo. Principalele țeluri ale acestui cult erau: abolirea proprietății particulare; eliminarea religiei; eliminarea statelor; credința că "iluminarea" emană din "Ființa Supremă" (care este pentru ei Lucifer), care dorea o clasă de oameni care să ducă la bun sfârșit misiunea de organizare și direcționare a lumii; credința într-un plan prin care să se modeleze sistemul social mondial, mai întâi prin preluarea controlului asupra celorlalte țări, una după cealaltă și credința că, după ce atinge cel de-al patrulea grad, persoana respectivă poate comunica direct cu sfătuitorii necunoscuți  (entitățile satanice) care, de-a lungul veacurilor, și-au împărtășit cunoștințele celor inițiați. Nu este greu să se recunoască, din nou, Frăția francmasonică.

 

       Auziți cumva ecourile partidului nazist, ale partidului comunist, ale extremei de dreapta și ale extremei de stânga? Ceea ce trebuie menționat neapărat este faptul că, atât liderii de dreapta cât și cei de stânga sunt persoane care au fost și încă mai sunt iluminiști sau membri ai Frăției. Indiferent dacă se pretind a fi creștini sau evrei sunt și au fost întotdeauna internaționaliști și luciferici. Nu sunt loiali nici unei națiuni, deși, atunci când a fost cazul, s-au folosit de idealul de naționalism pentru a-și atinge scopurile. Unica lor preocupare este să câștige din ce în ce mai multă putere economică și politică. Obiectivul ultim al acestor lideri (ai ambelor grupuri) este identic. Sunt hotărâți să câștige pentru sine controlul bogățiilor, al resurselor naturale și al omenirii - al întregii planete. Intenționează să transforme lumea întreagă într-un unic stat - în concepția lor, stat totalitarist, luciferic. În derularea acestui proces vor elimina toți creștinii. Tocmai ați aflat unul, dar numai unul, dintre marile mistere ale societăților secrete.

 

       Membrii cultului Roshaniya își mai spun și Ordinul. Inițiații vor fi nevoiți să depună un jurământ și spun: "Mă oblig să păstrez tăcerea și loialitatea de nezdruncinat și supunerea față de Ordin.... Întreaga umanitate care nu va reuși să se identifice cu semnul nostru secret va fi prada noastră". Jurământul a rămas același până în zilele noastre. Semnul secret era trecerea mâinii prin dreptul frunții, cu palma în afară; contrasemnul, apucarea urechii cu o mână și sprijinirea cotului în cealaltă palmă. Vă este familiar? Cultul propovăduia că nu există Împărăția Cerului, nu există Iad, nu există decât o altă stare, de existență ca spirit, complet diferită de viața pe care o cunoaștem cu toții. Spiritul poate continua să-și exercite puterea pe Pământ printr-un membru al Ordinului, dar numai dacă însuși spiritul a fost, înainte de moarte, membru al Ordinului. Astfel, membrii Ordinului capătă putere de la spiritele membrilor morți.

 

       Roshaniya își inițiază membrii pentru ca apoi să-i trimită să caute și să descopere persoane care au calitățile necesare pentru a deveni viitori membri. Unii spun că Asasinii erau o ramură a cultului Roshaniya. Și nu era singura. Ramuri ale cultului Roshaniya sau "Cei Iluminați" sau, simplu - Iluminați, există și vor exista peste tot. Una dintre reguli era ca membrii să nu folosească același nume și să nu menționeze niciodată cuvântul "Iluminați". Regula este valabilă și astăzi. Probabil că încălcarea acestei reguli a stat la baza prăbușirii lui Adam Weishaup (fondatorul grupării francmasonice “Iluminații din Bavaria”).      

 

       Adam Weishaupt, un profesor tânăr, specializat în legile canonice, ce profesa la Universitatea Ingolstadt din Germania, a fost preot iezuit și inițiat de “Iluminați”. Ramura Ordinului, înființată de el în 1776, în Germania, cuprindea aceiași “iluminați” despre care am  amintit în episoadele anterioare.

 

       Faptul că era preot iezuit este foarte important, după cum se va vedea, tot în acest capitol. Cercetătorii au căzut de acord asupra faptului că el era finanțat de Casa Rotschild.

 

       Weishaupt cerea: "abolirea tuturor guvernelor naționale, abolirea moștenirii, a proprietății particulare, a căminului individului, a noțiunii de familie și a tuturor religiilor existente, pentru a putea impune omenirii ideologia Luciferică, totalitaristă".

 

       În același an (1776) în care a fondat “lluminații”, Weishaupt a publicat "Bogăția națiunilor", cartea care a reprezentat baza ideologică a capitalismului și a Revoluției Industriale.

 

       Faptul că în același an a fost scrisă și “Declarația de Independenț㔠 a SUA, nu este o coincidență. Pe o parte a Marelui Sigiliu al Statelor Unite, cunoscătorii vor recunoaște ochiul atotvăzător și alte semne (masonice) ale “Frăției Șarpelui”.

 

       Toate tezele lui Weishaupt au fost la fel.

 

       Comparând datele și ideologiile, nu este greu să-ți dai seama c㠓lluminații” lui Weishaupt reprezintă același lucru cu “Afghanii- cei luminați”, sau cu celelalte culte existente, care se autointitulează "Iluminați". “Alumbrados de Spania” reprezentau același lucru (cu “Iluminații”), de asemenea “Guerinets de Franța” iar în Statele Unite erau cunoscuți ca fiind “Cluburile Iacobine”. Secrete, secrete și iar secrete - dar fundamentul este întotdeauna “frăția” (organizația secretă francmasonică).

 

        Mai târziu, Weishaupt a fost trădat și persecutat deoarece a ignorat regula numărul unu a francmasoneriei, și anume a expus publicului cuvântul "lluminați" și existența noțiunii de "frăție". Expunerea și persecuția lui au fost imperios necesare pentru a păstra secretul în legătură cu “frăția”.

 

        Cu ocazia “sacrificării” lui Weishaupt a fost lichidată existența organizației înființată de el. Probabil că Weishaupt a fost o victimă, sau probabil că a executat un ordin (prin aparenta sa sacrificare).

 

       Weishaupt a afirmat: "Marea putere a Ordinului nostru constă în faptul că nu permitem niciodată ca măcar să ne menționăm propriul   nume; întotdeauna ne acoperim, folosind alte nume, alte denumiri, alte ocupații".

 

       S-a insinuat că organizațiile francmasonice au fost infiltrate de “Iluminați” în timpul "domniei" lui Weishaupt - simple speculații. Ideologia  francmasonică  a avut întotdeauna la bază esența ideologiei iluminaților; acesta este motivul pentru care francmasonii au fost deschiși față de membrii grupului Weishaupt și i-au primit, de bunăvoie, în rândurile lor.

 

       Nu se poate să credem cu adevărat că francmasonii, dacă erau o simplă organizație fraternă, ar fi riscat totul, inclusiv propriile vieți, ascunzându-i pe proscrișii “iluminați”, condamnați de toate monarhiile europene. Autorii francmasoni au fost cei care au perpetuat mitul conform căruia Adam Weishaupt a fost fondatorul organizației “Iluminații” și că, odată cu lichidarea lui, “lluminații” erau distruși pentru totdeauna.

 

       În 1826, un francmason american, Hiram Abif, a scris o carte, "Ilustrări francmasonice", în care a dezvăluit mai multe secrete masonice. Unul dintre secretele pe care le-a dezvăluit este tocmai ultimul mister din vârful piramidei masonice - venerarea lui Lucifer.

 

       Mai târziu, s-a aflat că  Hiram Abif a fost asasinat cu bestialitate.

 

       Hiram Abif reprezenta inteligența, libertatea și adevărul și de aceea el a fost lovit mai întâi în gât, ceea ce reprezintă înăbușirea dreptului la cuvânt, practicat de biserică; apoi a fost lovit în inimă cu un pumnal, ceea ce reprezintă îngrădirea libertății credinței de către Stat; în cele din urmă, a fost lovit în cap cu o bâtă, aceasta reprezentând respingerea intelectului superior de către mase. Astfel, francmasoneria pune semnul egal între biserică, stat și mase, le conferă caracteristici cum ar fi: tirania, intoleranța și ignoranța.

 

       William Morgan a dezvăluit că francmasonii au făgăduit în mod solemn că se vor  răzbuna pe Hiram Abif și vor submina biserica, statul și libertatea maselor.

 

       Morgan și-a atins scopul în momentul în care dezvăluirile lui au iscat un mare scandal împotriva masonilor, scandal care s-a transformat într-o adevarată lovitură anti-francmasonică, moment în care autorul, William Morgan, a dispărut. Se spune că a fost răpit și înecat în lacul Ontario de către masoni, acțiune pe care ei continuă să o nege pâna în ziua de azi. Dar cine altcineva să o fi făcut ? În ziarele din vremea aceea se consemnau fară nici o rezervă afirmații certe, în care se spunea că a fost omorât de masoni.                                  

 

       În jurământul de inițiere depus de francmasoni, se spune clar, că în cazul în care dezvăluie secretele, inițiatul va fi omorât.  Consecința  declarației lui Morgan a fost o reacție națională de furie, care a culminat cu înființarea în anul 1829 a unui partid politic anti-masonic, ai cărui lideri au fost Henry Dana Ward, Thurlow Weed și William H. Seward. De asemenea,  s-au scris câteva cărti anti-masonice. Consecințele au fost dezastruoase pentru francmasoni, deoarece au suferit pierderi masive de membri.

 

       Dar această stare a durat numai câțiva ani și, în 1840, partidul anti-masonic a fost desființat...

 

       Francmasonii britanici sunt un grup distinct, care intervine în propria  lui favoare, când se pun în discuție promovări, contracte, sau când e vorba de cariera unui membru. Organizația engleză francmasonică era folosită de KGB pentru a-și infiltra membrii și pentru a controla Serviciul britanic de Informații, care este similar cu Casa Chatam, cunoscută sub denumirea de Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale (părintele organizației Consiliul pentru Relații Externe din Statele Unite). Scotland Yard-ul a dat ordin personalului său să nu se înscrie în rândurile masonilor, de teama infiltrării KGB în rândurile lor.

 

       Bineînțeles,  totdeauna s-a spus că francmasonii sunt doar o organizație fraternă, benevolă, înființată pentru a servi comunitatea. Nu e adevarat, cititorule ! 

 

       Probabil că cea mai celebră lojă masonică este Propaganda Due (P2), din Italia. Grupul a fost implicat în toate acțiunile negative, de la mită și șantaj, la asasinate. P2 are legatură directă cu Vaticanul, cu Cavalerii de la Malta și cu Central Informations Agency (C.I.A.) S.U.A.. Este puternică și periculoasă. Loja  P2 a reușit să se infiltreze în Vatican, unde a dat o lovitură de o semnificație înfricoșătoare: Papa Clement al V-lea a ridicat interdicția împotriva francmasoneriei. Mulți dintre membrii Vaticanului sunt acum francmasoni.

 

       Afirmăm cu cea mai mare convingere că francmasoneria este una dintre cele mai periculoase (chiar putem spune satanice) organizații de pe acest pământ. Masonii sunt participanții principali (chiar dacă par, aparent, ca fiind împărțiți în mai multe tabere) în jocul luptei pentru dominare a acestei planete.

 

       Gradul 33 al francmasoneriei este împărțit în două. O parte conține esența Luciferică - “lluminații” și cealaltă este alcătuită din cei care par a nu ști nimic despre “lluminați”.

 

       Ofițerii de informații  care lucrează în Serviciul Secret de Informații al Marinei Militare Americane sunt masoni.

 

       Și CIA are informatori infiltrați adânc în interiorul Vaticanului. Puteți să citiți mai multe despre aceasta în lucrările: "Sângele Sfânt, Pocalul Sfânt" și "Moștenirea Mesianică", ambele de Baigent, Leigh & Lincoln. În "Moștenirea Mesianică", între paginile 343 și 361, puteți citi despre alianța puterilor din care a rezultat guvernul mondial secret.

 

       Majoritatea membrilor francmasoni nu știu c㠓lluminații” practică ceea ce este cunoscut de ei ca "Secretul secretului", sau crearea unor organizații secrete în cadrul organizaților statale existente.      

 

       Ritualurile inițierii masonice au de fapt ca scop selectarea viitorilor membrii, din cadrul numeroaselor organizații premasonice, care au diverse acoperiri oficiale. Să nu se înțeleagă că încercăm să-i scuzăm pe unii membri, deoarece nu putem  găsi nici o scuză persoanelor care se înscriu într-o organizație, fără să cunoască TOTUL despre ea. Numai cei din vârf, care au trecut toate testele, știu cu adevărat ce ascund masonii - astfel, este imposibil ca cineva din afara să afle totul despre respectivul grup.      

 

       Credem că toate societățile secrete care practică ritualuri, au grade de inițiere și își consideră membrii "iluminiști", sunt ramuri ale vechii organizații “lluminații”. Țelul lor este de a stăpâni lumea. Doctrina acestor grupuri nu este democrația sau comunismul, ci este o formă de fascism. Doctrina lor este socialismul totalitarist. Trebuie să începeți să gândiți corect. “lluminații” nu sunt comuniști, dar unii comuniști sunt “lluminați”.

 

       Monarhismul (teza) a înfruntat democrația (antiteza); a rezultat formarea comunismului și a Ligii Națiunilor (sinteza). Democrația și comunismul (teza) au înfruntat fascismul (antiteza); a rezultat o organizație și mai puternică - Națiunile Unite (sinteza). Capitalismul (teza) înfruntă acum comunismul (antiteza) și rezultatul va fi Noua Ordine Mondială, socialismul totalitarist (sinteza).

 

       În raportul din 1953 al Comitetului Californian de Investigații al Senatului se afirma că: "așa-numitul comunism modern reprezintă aparent aceeași conspirație mondială ipocrită care are ca scop distrugerea civilizației, fundamentat pe baza principiilor iluministe, care au apărut la lumina zilei în coloniile noastre, în momentul critic de dinaintea adoptării Constituției". Senatul californian a înțeles: comunismul este opera iluminiștilor. Dar nu a înțeles faptul că și Consiliul pentru Relații Externe și Comisia Trilaterală sunt tot opera iluminiștilor. TREBUIE să începem să gândim corect. Dușmanul nu este comunismul, ci dușmanii sunt iluminiștii. COMUNIȘTII NU VOR AVEA O SOARTĂ MAI BUNĂ CA A NOASTRĂ, ÎN MOMENTUL ÎN CARE SE VA INSTAURA NOUA ORDINE MONDIALĂ.

 

       Majoritatea societăților secrete moderne și mai ales cele care practică gradele de inițiere - aceasta este cheia - sunt de fapt o singură societate care are un unic scop. Putem să le spunem cum vrem - “Ordinul Cuceritorilor”, “Societatea JASON”, “Roshaniya”, “Qabbalah”, “Cavalerii Templului”, “Cavalerii de la Malta”, “Cavalerii lui Columb”, “Iezuiții”, “Masonii”, “Ordinul Antic și Mistic Rosae Crucis”, “lluminații”, “Partidul Nazist”, “Partidul Comunist”, “Membrii Executivi ai Consiliului pentru Relații Externe”, “Grupul”, “Frăția Dragonului”, “Rosicrucienii”, “Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale”, “Comisia Trilaterală”, “Grupul Bilderberg”, “Vatican”, “Trustul Russel, Skull & Bones, Scroll & Key”, “Ordinul” - toate sunt la fel și toate au același țel, Noua Ordine Mondială.

 

       Totuși, multe dintre ele nu sunt de acord cu persoana care va conduce această Nouă Ordine Mondială și aceasta este cauza pentru care adoptă metode diferite, în timp ce, fără nici o îndoială, se îndreaptă către același țel.

 

       Vaticanul, de exemplu, vrea să-l pună pe Papa în fruntea coaliției. Unii îl vor pe Lordul Maitreya. Lordul Maitreya a fost prezent la Malta, împreună cu Bush, Gorbaciov și alți zece șefi regionali ai Noii Ordini Mondiale. "La conferința inițiată de Maitreya la Londra, pe 21-22 aprilie 1990, au participat aproximativ 200 de demnitari din întreaga lume. Reprezentanți de guverne (inclusiv ai S.U.A.), membri ai familiilor regale, lideri ai bisericilor și jurnaliști - toți cei care l-au întâlnit pe Maitreya au participat la conferință" ("Whole Wheat", nr.8, Minneapolis).

 

       Totuși, dacă este ales Maitreya, Papa va trebui să fie de acord cu el - astfel se va adeveri profeția din Biblie, unde se afirmă că diavolul va fi împuternicit de Roma, iar a doua putere va fi reprezentată de Papa.

 

       În 1952, s-a format o alianță, care i-a unit pe toți, pentru prima dată în istorie: “Familiile Negre”, “lluminații” (Ordinul), Vaticanul și Francmasoneria lucrează acum împreună pentru a instaura Noua Ordine Mondială. Cu toții vor protesta, se vor pretinde a fi nevinovați și vor face tot ce le stă în putere pentru a-i distruge pe cei care se amestecă în treburile lor.  

 

       Adevărata putere aparține celor care au fost și sunt recrutați în continuare din rândurile societăților secrete ale Universităților Harvard și Yale, cum ar fi “Skull & Bones” sau “Scrull & Key”. Ambele societăți sunt ramuri secrete ale “Frăției Morții”, iar organizațiile-mamă  sunt în Anglia (Grupul Universității Oxford și mai ales “Colegiul Tuturor Sufletelor”) și în Germania, (Societatea “Thule”, denumită de asemenea “Frăția Morții”). Membrii acestor două societăți erau aleși în funcție de meritele post-colegiu, iar selecțiile cuprindeau și alte colegii, nu numai acestea două.

 

       Numai membrii “Ordinului” sunt inițiați în “Ordinul Cuceritorului”, Societatea “JASON” care furnizează membri executivi Consiliului pentru Relații Externe și Comisiei Trilaterale. Aceștia sunt adevăratul electorat al acestei țări. George Bush este un membru al “Ordinului”.Sunteți surprinși? N-ar trebui. Și tatăl lui a fost membru al “Ordinului” și unul dintre principalii finanțatori ai lui Hitler.

 

       Este important să știți că membrii “Ordinului” depun un jurământ care îi absolvă de legămintele făcute în fața oricărei națiuni, rege, guvern sau Constituție. Ei jură supunere numai în fața Ordinului și țelul lor este Noua Ordine Mondială.

 

       Comisia Trilaterală este un grup de elită format din 300 de membri, numai persoane proeminente în domeniile de afaceri, politică, intelectuali cu putere de decizie în Europa de Vest, în America de Nord si Japonia. Scopul acestei agenții particulare este realizarea unei cooperări între cele trei regiuni. Marele scop, pe care nu-l mai ascund, este Noua Ordine Mondială.  

 

       Comisia Trilaterală a luat naștere la ideea fondatorului ei, magnatul bancar american David Rockefeller. Motivul adevărat pentru care a fost înființată este de a prelua puterea Consiliului pentru Relatii Externe, care a căzut în dizgrație odată cu reacția dezaprobatoare a publicului față de războiul din Vietnam.

 

       Familia Rochefeller a fost, este și va fi întotdeauna beneficiara ambelor organizații.  

 

       Motivul acestei manevre (masonice) a lui  Rochefeller este același ca și în cazul în care înscrii doi cai în aceeași cursă. Astfel șansele de câștig se dublează. Adevărata putere a rămas întotdeauna în mâinile Consiliului pentru Relații Externe (C. R. E.).

 

        C.R.E. este unul dintre cele mai importante grupuri semi-oficiale, care se ocupă de rolul Americii în chestiunile internaționale. Este controlat de un grup electoral format din membri recrutați din rândurile societăților “Skull&Bones” și “Scroll & Key”, care fac parte dintr-o ramură secretă a organizației “Iluminații”.

 

       C.R.E. este organizația soră a Institutului Regal Britanic al Afacerilor Internaționale. Țelul lor este Noua Ordine Mondială.

 

       TOȚI DIRECTORII CIA AU FOST ȘI SUNT MEMBRII AI C.R.E., PRECUM  ȘI MAJORITATEA PREȘEDINȚILOR, DE LA ROOSEVELT ÎNCOACE.

 

       Pericolul reprezentat de Comisia Trilaterală este reprezentat de ideile expuse în "Pacea Germinală", lucrare scrisă pentru ei de un profesor al Universității Harvard, Samuel P. Huntington, la mijlocul anilor '70.

 

       În această lucrare, profesorul Huntington recomandă să se renunțe la democrație și la dezvoltarea economică, pe care le prezintă ca fiind idei demodate. De asemenea, el a semnat în calitate de coautor cartea “Crize în sistemul democratic", unde afirma: "am ajuns să fim nevoiți să recunoaștem că extinderea economică are limite. La fel este cazul extensiei politicii democratice. Un guvern care are foarte puțină autoritate nu va putea să impună oamenilor sacrificiile care s-ar putea să fie necesare în caz de crize cataclismice de scurtă durată.”     

 

       “Cavalerii de la Malta” reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale “Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admiși doar cei care au deja un anumit grad de inițiere ocultă).  Ei au o Constituție proprie și au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale, în care rolul de conducător “oficial” îl va avea probabil Papa (binențeles că Papa este și el o persoană cu un grad înalt în masonerie, care face însă jocul șefilor săi francmasoni care rămân “în umbră”). Șeful lor este ales pe viață, cu aprobarea Papei, iar toți membrii “Cavalerilor de la Malta” jură supunere Papei.

 

       De-a lungul timpului, “Cavalerii de la Malta” a devenit o organizație mondială, care și-a întins tentaculele peste tot: CIA, Agenția de Informații a Statelor Unite, Națiunile Unite, alte organizații de informații, în afaceri, în sistemul bancar,  religie, educație, legislație, armată, producția de armament modern, societăți de binefacere, etc. Toți Cavalerii de Malta dețin funcții politice care le conferă imunitate diplomatică. Astfel ei au acoperire pentru foarte multe din activitățile ilegale în care sunt implicați și se sustrag astfel cercetării autorităților statului acolo unde acționează.

 

       Un alt motiv pentru care “Cavalerii de la Malta” sunt o organizație puternică este faptul că majoritatea membrilor sunt  de origine nobilă, având poziții sociale și titluri importante. Aproape jumatate din cei 10.000 de membri aparțin celor mai vechi și mai puternice familii europene. 

 

       Membrii organizației sunt de asemenea membrii C.R.E. (Consiliul pentru Relații Externe al SUA) și ai Comisiei Trilaterale (Trilaterala este o grupare planetară ce include America de Nord, Europa Occidentală și Japonia, înființată în 1973 la Tokyo).

 

       Există numeroase episoade, mai mult sau mai puțin cunoscute opiniei publice, din care reiese orientarea malefică a “Cavalerilor de la Malta”. În anii '30, generalul Smedley Butler a fost recrutat de către “Cavalerii de la Malta” din SUA, pentru a conduce operațiunea de preluare a Casei Albe. I s-a spus că era nevoie de el pentru că era foarte popular în rândurile armatei. Generalul Butler a strâns imediat câțiva oameni și apoi a trecut la organizarea complotului. În capul listei celor recrutați de Butler era John J. Raskob, membru fondator al ramurii SUA a Cavalerilor de la Malta și președinte la General Motors. Pe atunci Raskob era trezorierul Cavalerilor de la Malta - ramura SUA. Complotul organizat de Butler a eșuat. Au urmat apoi audieri care aveau ca scop investigarea complotului, dar fară să se afle nimic, deoarece nici unul dintre cei numiți (Butler și Raskob) nu au fost chemați să depună mărturie. Toate acestea pot fi găsite doar în dosarele de la Congresul SUA, pentru că în nici o altă parte nu sunt consemnate (cu atât mai puțin în cărțile de istorie).

 

       William  Casey este un alt membru al Cavalerilor de la Malta care a fost implicat în afaceri murdare. Casey a fost director CIA, membru C.R.E., șeful campaniei politice a lui Ronald Reagan, șeful Comisiei de Securitate a SUA. Cu ajutorul vice-președintelui Bush, a lui Anne Armstrong și a lui Ronald Reagan, a reușit să reducă la minimum influența Consiliului Consultativ pentru Informații Externe al președintelui SUA, pentru ca ei să-și poată duce la capăt planurile murdare, fără să fie supravegheați și controlați. De asemenea, Casey și aliații săi au elaborat un plan de suspendare a Constituției Statelor Unite, pe care erau pe cale să-l aplice în momentul în care au fost prinși. Aceste fapte au fost expuse în sesiunile de audieri ale Congresului SUA, dar afacerea a fost îngropată de președintele comitetului care a cercetat acest caz, senatorul de Hawaii, Daniel Inouye.

 

       Primul ambasador SUA la Vatican a fost William Wilson, Cavaler de Malta. Numirea lui a fost lipsită de etică: Wilson nu avea cum să  reprezinte SUA, deoarece jurase deja credință și loialitate Papei (fiind Cavaler de Malta).

 

       Wilson a plecat în Libia și s-a întâlnit în particular cu autoritățile libiene. Profitând de vizita diplomatului american, Gadhafi a emis un comunicat de presă în care afirma că "America a trimis un diplomat, pentru o reconciliere a relațiilor cu Libia". Departamentul de Stat american a negat că ar fi avut aceste intenții. Ambasadorul Wilson a refuzat să facă orice fel de comentariu.

 

       Cheia acestui episod dubios este faptul că, deși SUA a impus embargo Libiei, iar americanii nu mai aveau voie să facă afaceri în Libia, cinci concerne petroliere americane înregistrau profituri foarte mari  făcând afaceri cu Gadhafi.  Scopul întâlnirii lui Wilson cu autoritățile libiene a fost acela de a susține interesele concernelor petroliere americane în Libia, iar această întâlnire i-a fost impusă lui Wilson de superiorii săi din Francmasonerie. Această ipoteză se confirmă simplu deoarece verificând doar una dintre aceste companii, “W.R. Grace”,  descoperim că era condusă de J. Peter Grace care este șeful ramurii din Statele Unite a Cavalerilor de la Malta, iar opt dintre membrii companiei “W.R. Grace” sunt de asemenea și membrii ai organizației “Cavalerii de la Malta”. 

 

       Wilson ar fi trebuit concediat, lucru care nu  s-a petrecut, ba mai mult, atât el cât și soția lui, au participat ca invitați de onoare la slujba de Paște de la Vatican, unde au stat lângă George Schultz (important om politic american, bineînțeles și el este membru al C.R.E., al Clubului Bohemian și al Corporației Bechtel- toate acestea au legături strânse cu  “Cavalerii de la Malta”) și soția acestuia. În limbaj diplomatic, această atitudine era interpretată ca aprobare a activității lui.

 

       Vaticanul a fost de-a lungul timpului un alt punct-cheie pe care francmasonii au urmărit să-l folosească pentru a instaura Noua Ordine Mondială. Francmasoneria s-a infiltrat în Vatican, pentru a putea manipula opinia publică  mondială, folosindu-se de puterea religioasă și influența politică pe care o are Papa. 

 

       La început, această acțiune a lor nu a avut succes deoarece în 1738 Papa Clement al XII-lea a emis un ordin papal care spunea că orice catolic care va deveni mason va fi excomunicat - o pedeapsă extrem de serioasă, dar care se impunea având în vedere pericolul pe care îl reprezintă masoneria.  De asemenea, în 1884, Papa Leon al XIII-lea a emis o proclamație în care se afirma că Masoneria este una dintre societățile secrete care încearcă să "stabilească regatul lui Satan pe pământ".

 

       În cele din urmă Francmasonii au reușit în acțiunea lor diabolică de a-și propaga propriile scopuri prin intermediul Papei. Cea mai bună dovadă a infiltrării masoneriei la Vatican este faptul că pe 27 noiembrie 1983, Papa a retractat toate interdicțiile împotriva Francmasoneriei și a permis catolicilor, după câteva sute de ani, să devină din nou membri ai societăților secrete masonice, fără să se teamă că vor fi excomunicați.  “Iluminații” și-au atins astfel scopul, reușind să-și pună omul lor la cârma Bisericii Catolice.

 

       În cartea sa "Crucea frântă", Piers Compton urmărește procesul de infiltrare a “Iluminaților” în Biserica Catolică. El afirmă în cartea sa că Papa Ioan al XXIII-lea avea încrustat pe crucea personală ochiul “atotvăzător” introdus într-un triunghi, ceea ce arată apartenența sa la Francmasonerie. Ochiul “atotvăzător” din interiorul triunghiului este folosit de francmasoni pentru a-l reprezenta pe Lucifer (numit de către masoni “Marele Arhitect”) ca simbol al “înțelepciunii”. Acest simbol a fost folosit de Papalitate ca sigiliu la “Congresul Împărtășaniei” de la Philadelphia din 1976 și pe timbrul emis de  Vatican în 1978. În Marele Sigiliu al Statelor Unite se poate vedea același simbol al piramidei.

 

       Odată cu infiltrarea la Vatican, francmasonii au urmărit să se folosească de influența papalității asupra occidentului pentru a induce maselor ideea Noii Ordini Mondiale. Pentru aceasta, Vaticanul, influențat de francmasonerie, a înființat "Centrul pentru rugăciune și studiul păcii" în New Jersey, Springlake, într-o reședință de vis,      cu priveliște spre ocean, situată pe bulevardul Ocean, la numărul 1711. Centrul a fost inființat ca parte a programului de “pace” al Papei, care va uni (mai bine zis va domina) lumea. Centrul avea două roluri:

 

       (1) educarea catolicilor și a copiilor acestora, în spiritul acceptării Noii Ordini Mondiale;                          

 

       (2) preîntâmpinarea rezistenței față de Noua Ordine Mondială și efectuarea unor studii pentru descoperirea de soluții pașnice de rezolvare a viitoarelor probleme care ar putea pune în pericol “pacea” mondială.

 

       Reședința “Centrului pentru rugăciune și studiul păcii” a fost donată Arhidiocezei New York-ului de către Elmer Bobst, multimilionar și președinte al companiei “Warner Lambert”. Richard Nixon era un musafir frecvent în acel loc. Directorii Centrului erau Kurt Waldheim, ex-Secretar General al Națiunilor Unite și fost criminal nazist de război, Cyrus Vance, ex-Secretar de Stat în timpul administrației Carter și membru al C.R.E.(Consiliul pentru Relații Externe al SUA) și al Comisiei Trilaterale, Clare Booth Luce, o femeie din ordinul  Cavalerilor de Malta, J.Peter Grace, de la compania W.R. Grace, șeful filierei din Statele Unite a “Cavalerilor de la Malta”.

 

       În cazul în care mai aveți încă îndoieli în ceea ce privește faptul că Vaticanul este subordonat francmasoneriei, vă prezentăm și trecutul personajului principal de la Vatican - Papa. La începutul anilor '40, compania I.G. Farben Chemical a angajat un agent comercial polonez care se ocupa cu furnizarea substanțelor toxice  pe care le utilizau naziștii în timpul războiului. După război, agentul de vânzări, temându-se pentru viața lui (deoarece a fost colaborator al naziștilor), a intrat în rândurile Bisericii Catolice pentru a se salva, iar mai apoi a fost chiar hirotonisit în 1946. Unul dintre cei mai buni prieteni ai acelui agent a fost dr. Wolf  Szmuness, cel care a condus campania de vaccinare împotriva hepatitei B din perioadele noiembrie '78 - octombrie '79 și martie '80 - octombrie '81, inițiată de Centrul de Control al Bolilor Infecțioase, în orașele New York, San Francisco și alte patru orașe americane. Scopul acestei campanii a fost lansarea flagelului SIDA asupra poporului american.

 

       În 1958, agentul de vânzări despre care am amintit era cel mai tânăr episcop polonez. La doar 30 de zile de la numire, Papa Ioan Paul I a fost asasinat și fostul colaborator al naziștilor a devenit Papa Ioan Paul al II-lea. La 27 noiembrie 1983, Papa Ioan Paul al II-lea a anulat anatema emisă de Biserica Catolică împotriva Francmasoneriei, permitând astfel catolicilor să devină francmasoni, fără teama de a fi excomunicați.

 

       Analizând evenimentele politice ale anului 1990 (destrămarea blocului țărilor comuniste din estul Europei și reîmpărțirea sferelor de influență politică în zonă, creșterea influenței pe plan mondial a SUA, propagarea prin intermediul Vaticanului a ideilor Francmasoneriei) se poate deduce că aceasta a fost perioada cea mai bună pentru liderii mondiali: ex-șeful Poliției Secrete Sovietice, Mihail Gorbaciov, ex-șeful CIA, George Bush, ex-nazistul Papa Ioan Paul al II-lea, uniți cu toții într-o alianță care nu are nimic sfânt, în scopul creării Noii Ordini Mondiale. 

 

       O altă conexiune între Vatican și Francmasoneria mondială este “Grupul Bilderberg”, organizat în 1952 și numit astfel după hotelul în care a avut loc prima lor întâlnire secretă, în 1954; omul care a organizat “Grupul Bilderberg”, prințul Bernhard de Olanda, are drept de veto față de alegerile papale ale Vaticanului. Pretextul folosit de prințul Bernhard pentru a avea această putere de veto este acela că familia lui (Habsburg) descinde din împărații romani. Prințul Bernhard este și liderul “Familiilor Negre” (o altă grupare francmasonică, formată din cele mai bogate 300 de familii ale lumii) și se pretinde a fi descendent din Casa lui David, ceea ce înseamnă că poate afirma că este rudă cu Iisus. Prințul Bernhard, cu ajutorul CIA, a adus organizația francmasonic㠓Iluminații” în fața publicului, sub denumirea de “Grupul Bilderberg”.

 

       ”Grupul Bilderberg” este constituit din cei mai puternici industriași, oameni de stat, bancheri și intelectuali, care se întâlnesc în cadrul unei conferințe pentru a discuta despre “afacerile” mondiale. Aceste întâlniri cu caracter informativ,  reprezintă ocazia liderilor internaționali de a se întâlni și de a pune la cale afaceri importante, care au un caracter secret. Biroul principal se află în Elveția, singura țară europeană care nu a fost invadată și bombardată niciodată în timpul primului și celui de-al doilea război mondial. Elveția este locul unde se află concentrată puterea mondială. Țelul “Grupului Bilderberg” este o lume unică cu un guvern  totalitarist și un sistem economic centralizat.                                                                                                                     

 

       Nucleul organizației “Grupul Bilderberg” este reprezentat de trei comitete, fiecare format din treisprezece membri. Astfel inima Grupului Bilderberg este constituită din 39 de membri. Cele trei comitete sunt alcătuite exclusiv din membrii selectați din toate organizațiile francmasonice. Acest comitet își are sediile în Elveția și hotărăște cine este invitat la conferința anuală și ce fel de politici și planuri vor fi discutate. Fiecare propunere sau plan care a fost discutat în cadrul conferințelor anuale ale “Grupului Bilderberg” au fost puse în practică în perioade de maximum doi ani. “Grupul Bilderberg” direcționează "războiul silențios" (informațional) care a fost declanșat pentru a instaura Noua Ordine Mondială.            

 

       Cel puțin o dată pe an, poate chiar de mai multe ori, două submarine nucleare se întâlnesc pe o bază construită sub calota polară de gheață. Acolo reprezentanții Uniunii Sovietice se întâlnesc cu Comitetul politic al “Grupului Bilderberg”. Rușii primesc scenariul pentru viitoarele mișcări. Problemele de pe agenda de zi includ eforturile combinate de a finaliza programul spațial secret de guvernare, Alternativa 3 (există anumite fotografii ale NASA, în care se văd clar imaginile bazei lunare din craterul Copernicus). Această metodă de întâlnire este unicul mod de a păstra secretul, departe de interceptări și microfoane.

 

       Un program documentar al televiziunii BBC, numit "Raport Științific" a dezvăluit aceste fapte,  dar peste nici două zile, postul a dezmințit veridicitatea faptelor prezentate. Dezmințirea conținea afirmația că reportajul a fost ficțiune. "Raport Științific'' este un program documentar extrem de respectat în Marea Britanie. Niciodată, în întreaga existență a acestui post, nu a existat vreun alt caz de dezmințire. Înainte de a apare pe post, fiecare subiect este analizat în parte și explorat în cele mai mici amănunte.      

 

       Informațiile prezentate în acest material urmăresc să avertizeze oamenii de pericolul reprezentat de Francmasoneria mondială, prezentând conexiuni între fapte aparent disparate, punând într-o altă lumină (cea reală) situația critică prin care trece lumea acum.