ECHIPA BILL-HILLARY CLINTON

"Numai unul este presedintele Statelor Unite; pentru urmatorii patru ani, acel unul este Hillary Clinton", zice Dan Rather, principal comentator la CBS, principala statie de televiziune în Statele Unite (Cf. Texe Marrs, "Big Sister Is Watching You - Sora cea mare este cu ochii pe tine", motto. De aici înainte aceasta sursa va fi indicata prin TM). Intr-adevar, Hillary alege persoanele numite în pozitiile cele mai înalte politice si administrative ale Statelor Unite. Iata cine a fost ales de catre presedinte în 1993:

- Printre primele numiri ale lui Bill Clinton, în 1992, a fost Johnetta Cole, multi ani legata de ambasadorul lui Fidel Castro în Granada comunista, Julian Tores Rizo, ea însasi presedinta unei societati care sprijinea dictatura comunista în Granada (AW, pp.99-100).

- Procurorul General al Statelor Unite este Janet Reno, o lesbiana care a ordonat sa fie gazati, arsi de vii si îngropati cu tancurile sub darâmaturi 86 de cetateni americani nevinovati, între care 17 copii mici, în oraselul Waco din Texas, sub pretext ca doreste sa evite maltratarea copiilor. "Inainte de a fi numita pe postul de Procuror General, Janet Reno a fost procuroarea orasului Miami si a comitatului Dade în care se afla Miami, unde, pâna si ultra-stângistul ziar The Miami Herald a trebuit sa recunoasca faptul ca incompetenta a domnit suprema în procuratura si cazurile zaceau cu anii pâna se misca ceva. Sub mâna lui Janet Reno, Miami a devenit capitala stupefiantelor si a criminalitatii legate de stupefiante. Coruptia a înflorit: într-un singur an, jumatate din judecatorii din Miami au fost investigati pentru ilegalitati, sase au fost adusi la judecata pentru luare de mita si santaj si unul pentru asasinat" (The Sportlight, 1 martie 1993; dupa TM, p. 151). Tot la Miami, Janet Reno a musamalizat cu mult succes imensa frauda electorala care a falsificat rezultatul alegerilor în Florida si a oprit orice investigatie în asasinatul proprietarului ziarului Home News, care descria frauda electorala. Când doi jurnalisti curajosi, fratii Colier si-au riscat viata si au dat publicitatii un film în care se dezvaluia frauda electorala si participarea primarului si a altora la frauda, guvernatorul Floridei a trebuit sa ordone o ancheta; anchetatorul a demonstrat frauda si criminalitatea, fiind bine documentat; Janet Reno, a carei datorie era sa combata criminalitatea în fata tribunalului, n-a facut-o. Duiosia ei pentru criminali poate fi explicata si prin faptul ca Janet Reno, Procuroarea Generala a Statelor Unite, a furat lenjerie de la un magazin din Miami (Jordan Marsh) în 1981 (Larry Paterson, Criminal Politics, Februarie 1993, dupa TM, p.156).

Janet Reno nu se sfieste, atunci când se îmbata, sa îmbratiseze în public femei de care e amorezata si a fost oprita de cinci ori de catre cinci politisti diferiti, deoarece conducea masina în mod foarte periculos, fiind în stare de ebrietate. Când un producator de radio facea avansuri copiilor de vârsta scolara în mod public, la radio, pentru amor pervers homosexual, parintii indignati au cerut sa se investigheze; Jane Reno a închis investigatia a doua zi.

Dar pâna acum cea mai mare fapta a lui Janet Reno a fost oribilul masacru a 86 de oameni si copii nevinovati în oraselul Waco din Texas, sub pretext ca era îngrijorata ca acei copii ar putea fi maltratati de catre parintii lor. Acest pretext fusese dovedit mincinos înainte de holocaustul agentilor lui Janet Reno, de catre investigatori oficiali care au gasit ca copiii sunt bine tratati si toti acei oameni erau nevinovati. Inainte de a-i asasina, agentii lui Janet Reno au chinuit copiii si pe celelalte victime într-un asediu care va ramâne pe veci o pata pe fata Americii. Acei oameni complet nevinovati au fost înconjurati de o armata federala echipata cu tancuri si aruncatoare de flacari si timp de mai multe saptamâni li s-a taiat lumina electrica, apa, sursele de alimente si orice contact cu exteriorul, în timp ce lumini orbitoare erau proiectate în complexul lor de locuinte si megafoane urlau tipete de iepuri înjunghiati în agonie, precum si un cântec obscen de rock în care se spunea "vei fi ars". Pe unul din ei, care s-a întors de la serviciu înapoi la casa unde erau sotia si copilul lui, l-au împuscat si l-au lasat sa putrezeasca pe gard, în fata familiei lui si-a celorlalte victime, timp de zile întregi; când, în fine, s-a trimis un helicopter sa-i ridice trupul, bucati din cadravul în descompunere cadeau - în vazul sotiei si a copilului defunctului. Apoi, Janet Reno a ordonat ca toti locatarii sa fie otraviti cu un produs chimic inflamabil atât de nociv, încât folosirea lui în razboi împotriva trupelor inamice a fost interzisa la Conferinta de la Paris (gazul CS); dar, presedintele Clinton si procuroarea lui, Janet Reno, au ordonat armatei americane sa-l foloseasca pentru a masacra propriii cetateni si copii americani nevinovati - "pentru ca erau îngrijorati ca nu cumva sa fie maltratati copiii". In final, la ordinul lui Janet Reno, trupele care asediau victimele au dat foc complexului de locuit al victimelor si tancurile au darâmat zidurile si-au împins darâmaturile peste usa prin care ar fi putut scapa o parte din cei asediati. Janet Reno a sustinut apoi în public ca asediatii si-au dat foc singuri, desi actiunea a fost filmata de catre agentiile de stiri si pe film se vede clar cum tancurile au dat foc cladirii. Bineinteles ca mass-media, care ii tine partea, a dat publicitatii minciunile lui Janet Reno masluind adevarul, taind partile din film care arata cum s-au petrecut lucrurile. Dar înregistrarile filmate integral au fost recuperate de cetatenii ultragiati, care le-au recuperat cu bani proprii, le-au multiplicat si le-au pus la îndemâna celor care nu pot sa creada minciuna totalitarismului.

Asa au trait 70 de ani rusii sub bolsevism; asa au trait 50 de ani românii sub comunism; asa au început sa traiasca americanii sub Noua Ordine Mondiala.

De ce au fost chinuiti si masacrati într-un mod atât de oribil cei 86 de civili nevinovati din Waco, la ordinele presedintelui Clinton si ale Procuroarei Generale a Statelor Unite, Janet Reno? Ca un avertisment pentru restul americanilor. Cei 86 de asasinati aveau trei mari vini:

1) aveau pusti, caci constitutia da americanului dreptul sa poarte arme;

2) voiau sa traiasca în felul lor si sa practice religia care le convine lor, fara sa se înroleze în gloata de robi pe care o creeaza guvernul. Acestia se numesc "separatisti" si proponentii Noii Ordini Mondiale urmaresc sa extermine toti separatistii care nu se încadreaza în robia de stat;

3) religia lor era un gen de crestinism "fundamentalist" si Bill Clinton nu poate tolera sa ramâna în viata "crestini fundamentalisti", care se împotrivesc noii lui religii, "noua era" ("New Age") si Noii Ordini Mondiale. In mod special, a fost exterminat grupul din Waco pentru ca acolo erau câtiva crestini care-si ziceau "evrei"; deasupra complexului lor arborau steagul cu steaua lui David, tineau sarbatorile evreiesti si conducatorul lor, Vernon Howell, care si-a schimbat numele în David Koresh, îsi zicea Mesia Evreiesc. S-a vazut, examinând locul, ca David Koresh si cei apropiati lui au fost în mod special împuscati în cap de catre agentii infiltrati ai lui Janet Reno, înainte de focul care i-a ucis pe ceilalti, pentru ca nu cumva sa scape si sa ajunga la judecata, unde ar fi putut dezvalui adevarul. Janet Reno a facut parte din comitetul de directie al Ligii Evreiesti Anti-Defaimare, o organizatie cu activitati de spionaj si terorism care sustine în mod public ca "apara evreii de defaimare din partea celorlalti oameni". In 1992, s-a dovedit activitatea ilegala de spionaj si terorism a ramurii din San Franisco a acestei ligi. Herb Brin, un ofiter al acestei ligi, s-a laudat ca liga lui a dat "informatii" pentru ca sa se treaca la actiune împotriva celor 86 de victime asasinate în Waco, Texas.

Bill Clinton si Janet Reno îsi justifica oribila actiune de tortura si masacru al acestor victime spunând ca ar fi fost membrii unui "cult", acuza nejustificata pentru cineva care aproba si încurajeaza Satanerismul, ai carei membri au fost invinuiti ca practica sacrificii umane, acuzatii pe care Janet Reno nu le cerceteaza. Apoi îl acuza în mod misterios pe David Koresh ca nu le-ar fi permis raidul asupra complexului - minciuna sfruntata, deoarece David Koresh le-a spus sa vina sa viziteze si sa vizioneze oricând, tot ce poftesc, dar fara armata si fara tancuri. Janet Reno si Bill Clinton au intentat un "proces" de tip comunist-stalinist celor 12 supravietuitori ai masacrului, în care intentioneaza sa procedeze exact cum se proceda pe vremea lui Stalin în procesele celor pe care acesta dorea sa-i execute. Primul gest al lui Janet Reno în functia de Procuror General al Statelor Unite a fost sa-l dea afara pe procurorul care-l cerceta pe reprezentantul Dan Rostenkovski pentru furt din avutul obstesc, caci Clinton are nevoie de Rostenkowski (TM,pp.149-168).

- Medicul General al Statelor Unite este Joycelyn Elders, fosta directoare la Departamentul de Sanatate al statului Arkansas sub guvernatorul Bill Clinton. Ea solicita pentru copiii de gradinita si de scoala primara sa primeasca prezervative si sa fie instruiti cum sa si le aplice pentru a nu se infecta cu virusul SIDA, când au contact sexual. Ea subliniaza necesitatea ca fiecare copil de gradinita si de scoala primara sa fie îndoctrinat si educat pentru a avea o activitate sexuala cât mai bogata si "lipsita de pericol". Subliniem, acestia sunt copii sub 7 ani si copii între 7 si 10 ani. Pe Joycelyn Elders a luat-o gura pe dinainte si-a declarat: "Trebuie sa predam copiilor despre avort din primii ani de scolarizare"; vazând expresia de pe fetele ascultatorilor, s-a corectat repede: "adica despre cum sa evite sarcinile". "Copiii de trei ani sunt mai usor de educat decât cei de 18 ani", a explicat ea, de aceea trebuie sa-i învatam cum sa-si puna prezervative de la vârsta de 3 ani. Dupa parerea ei, parintii sunt incapabili sa-si educe copiii de 3 ani, de aceea trebuie numiti în fiecare scoala "experti în reproducere" care sa împarta copiilor prezervativele la aceste "clinici speciale" scolare. Daca prezervativele nu feresc de sarcina, atunci fetita trebuie sa aiba un avort, zice Joycelyn Elders, dar parintii nu trebuie anuntati. In statul Arkansas exista deja 24 de astfel de "clinici speciale" si vreo 200 în restul tarii.

Când parintii copiilor din Arkansas au aflat ca la clinica copiii nu se duc când si-au scrântit piciorul, ci ca sa fie instruiti în metode de copulare si ca sa primeasca prezervative, iar în unele cazuri sa li se faca avorturi, au ridicat un val de proteste, si au refuzat sa iscaleasca formele legale; medicul general Joycelyn Elders si-a instruit subalternii sa procedeze la avorturi fara forme legale. Pentru cazuri în care prezervativele sunt refuzate de partenerii lor, fetitelor li se poate implanta un procedeu contraceptiv subcutanat numit Norplant, care costa $500 de fetita (natural, din banii contribuabililor). Aceste implante, zice Medicul General al Statelor Unite, Joycelyn Elders, trebuie facute si prostituatelor, care folosesc stupefiante, pentru ca astfel sa nu mai conceapa copii care vin pe lume gata drogati si sufera teribil din vina mamei lor. Dar Medicul General Joycelyn Elders n-are nici o obiectiune la stupefiante sau la promiscuitate ca atare. Zice ea: "Sper sa le putem da (prostituatelor) implanturi Norplant ca sa poate vinde activitatea lor sexuala, pentru ca sa-si cumpere stupefiantele, daca trebuie, dar fara sa aiba copii neplanificati".

Dar la unele scoli s-au împartit copiilor de scoala prezervative care se rupeau imediat si aveau defecte de fabricatie, deci nu puteau feri copiii de infectii venerice; Joycelyn Elders a dat ordin sa fie totusi distribuite copiilor de parca ar fi fost perfecte, apoi si-a instruit subalternii sa nu avertizeze copiii ca prezervativele sunt defecte.

Prezervativele si educatia sexuala vor scadea numarul de fetite mici ramase gravide, zice Joycelyn Elders, justificând astfel costul exorbitant al "clinicilor " ei sexuale în scoli. In realitate, numarul de fetite gravide a crescut exploziv de când a început în scoli educatia sexuala si împartirea de prezervative la copiii mici, pentru ca în orele de educatie sexuala, copiilor li se spune sa nu-si asculte parintii care vor sa-i împiedice de la placerile sexuale, la care sunt îndreptatiti de la cea mai frageda vârsta posibil. Educatia sexuala în scoli îndeamna întotdeauna copiii sa practice copulatia înainte ca ei sa aiba maturitatea emotionala care trebuie sa însoteasca acest act. In timp ce Joycelyn Elders era Directoarea Departamentului de Sanatate si-si aplica programul sexual în scolile din Arkansas, acel stat a cunoscut o crestere a numarului de fetite mici ramase însarcinate care a situat Arkansas pe locul doi în natiune în aceeasta privinta; o crestere de 130% în numarul de copii care au contactat sifilis, si o crestere de 150% în numarul de copii care au contactat virusul SIDA. Inainte ca Joycelyn Elders sa fie numita pe acel post, numarul de gravide din scoli si licee scazuse, in cinci ani consecutiv; ea sustine însa ca, fara programul ei de activitate sexuala la elevi, ar fi crescut si mai mult decât a crescut de fapt, de parca proliferarea copulatiei la copii între 3 si 18 ani este un lucru inevitabil, care trebuie sa se produca.

Atât de teribila este abrutizarea si degradarea copiilor în scolile publice prin programul de "educatie sexuala" impus de Clinton si de Medicul General Joycelyn Elders încât, desi ea este neagra si negrii în general sustin orice politician doar cu conditia sa fie negru, multi reprezentanti negri s-au ridicat împotriva ei. O sustin însa figuri politice ca Bety Bumpers, directoare la Peace Links (Lantul Pacii), un grup marxist care-si zice pacifist si militeaza pentru guvernul francmasonic mondial; sau Rosalyn Carter, sotia fostului presedinte, despre care americanii zic ca a fost cel mai bun presedinte pe care l-au avut sovieticii în America. Alti prieteni de-ai lui Joycelyn Elders sunt Dr. Fahmi Malak - despre care am mai vorbit anterior - a carui incompetenta si faptul ca a dat ordin sa fie falsificate fotografiile unei autopsii i-ar fi terminat cariera, daca n-ar fi sarit Joycelyn Elders sa-l salveze, numin-du-l directorul programului ei contra SIDA.

Medicul General al Statelor Unite, Joycelyn Elders, a fost data în judecata împreuna cu înca alti opt insi pentru fraude financiare în valoare de un milion si jumatate de dolari în 1982. Astazi, pe biroul ei de sef al medicinii americane, vizitatorii pot admira un stativ de care atârna prezervative (TM, pp. 111-127).

- Roberta Achtenberg a fost numita de catre Bill Clinton ca Secretara Adjuncta pentru dezvoltare urbana. Publicul a cunoscut-o ca pe lesbiana care si-a sarutat cu placere partenera, o femeie din San Francisco, judecatoare, în timp ce copilul de sapte ani al uneia dintre ele le privea aiurit, în cadrul unei parade a homosexualilor si lesbienelor din San Francisco în 1992. Alta glorie a acestei parade a fost un afis mare în care o figura mare cu par alb care purta titlul de "Dumnezeu" îsi introdusese penisul în anusul unei figuri în care se putea recunoaste unchiul Sam, iar sub acest cuplu era scris mare "One Nation Under God - O natiune sub Dumnezeu". Roberta Achtenberg cere sa fie angajati homosexuali ca instructori pentru boy scouts (cercetasi, organizatie pentru tineretul scolar din America). Ea este secondata de Asociatia Barbatilor care Iubesc Baietii din America de Nord (North American Man/Boy Love Association), al caror motto este "copiii sa fie activi sexual sub opt ani, altfel e prea târziu" ("sex before eight, or it’s too late").

Roberta Achtenberg întrupeaza triumful perversiunii asupra natiunii; confirmat prin admiterea ei în Senat, unde nu se jeneaza sa apara brat la brat cu femeia cu care traieste (amândoua fiind "parintii" acelui baietas de 7 ani). Senatul american a ales-o pe post, un singur senator - Jesse Helms - îndraznind sa obiecteze. Jesse Helms a remarcat ca natiunea se va simti insultata de felul în care Roberta Achtenberg se lauda cu perversiunea ei - si imediat principalele ziare si posturi de televiziune americane l-au blamat pe Jesse Helms. De acum încolo proprietarii de case si apartamente nu mai pot refuza sa-si închirieze proprietatile celor mai dezgustatori si criminali depravati sexuali - caci Roberta Achtenberg este cea care reglementeaza cui trebuie sa-i închiriezi propria-ti casa.

- Madeleine Albright, membra în CFR si în Comisia Trilaterala, este ambasadoarea Statelor Unite la Organizatia Natiunilor Unite. A facut parte din echipa care a distrus Rhodesia (azi Zimbabwe), l-a înlaturat pe Somoza si a instaurat teroarea sandinista în Nicaragua; a sprijinit comunismul în Angola, Mozambic si Africa de Sud; a încercat sa rastoarne guvernul legitim din Chile ca sa reinstaureze comunismul; a cedat Canalul de Panama. Madeleine Albright, fiica comunistului ceh Joseph Kerbel, a crescut în cuibul de iezuiti comunisti care pregatea revolutionarii ce-au instaurat teroarea în Nicaragua, El Salvador si restul Americii Centrale si de Sud. A fost alaturi de Carol Quinley, mentorul lui Clinton, profesoara de Afaceri Internationale la Universitatea din Georgetown la care-a studiat Bill Clinton. Intre 1978 si 1981, Madeleine Albright a lucrat sub Zbigniev Brzezinski, care l-a inspirat pe Rockefeller sa fundeze Comisia Trilaterala (TM, pp. 83-87).

- Clinton a numit-o pe Jane Alexander ca presedinta la Fundatia Nationala pentru Arta (The National Endovment for Arts), de unde primesc bani artistii pe care guvernul doreste sa-i încurajeze. Obscenitatile cu privire la religia crestina par sa fie cel mai generos finantate de aceasta fundatie Nationala pentru Arta. Astfel, la Orlando a avut loc o expozitie în care printre "operele de arta" expuse erau un penis cu un rozar înfasurat în jur si doi homosexuali copulând pe un steag american, unul din ei cu o cununa de spini pe cap, ca a lui Isus Cristos. Fundatia Nationala pentru Arta i-a dat $15.000 lui Annie Sprinkle, "artista" care a aparut goala pe scena si a dat o reprezentatie care a constat din a-si arata cavitatile dintre picioare luminate cu o lanterna. Tot aceasta fundatie i-a dat "artistului plastic" Serrano o suma de bani pentru urmatoarea "opera de arta": scufundarea unui crucifix într-un borcan cu urina. La valul de proteste al natiunii ultragiate, Clinton si vice-presedintele lui, Al Gore, au raspuns ca "ei apara libertatea de expresie si de exprimare artistica si se opun cenzurii si restrictiilor" si vor continua sa dea banii natiunii pentru astfel de "opere de arta"(TM, pp. 88-92). Principalul post de radio de muzica simfonica din estul Floridei cere ascultatorilor sa sprijine Fundatia Nationala pentru Arta si lumea se conformeaza, crezând ca sprijina muzica simfonica.

- La inaugurarea lui Clinton, acesta a anuntat natiunea ca "de-acum nu mai exista nici o granita între politica nationala si cea internationala", a dat apoi cuvântul "poetei" Maya Angelou, o negresa care s-a distins prin ura împotriva Statelor Unite pe când era activista în Ghana si care a recitat o poezie stranie panteista. Poezia de inaugurare a Mayei Angelou pomeneste fratia dintre copaci, pietre, râuri, musulmani, evrei, piei-rosii, etc., dar îi exclude din comunitatea globala a lumii pe crestini. Maya Angelou, pe numele adevarat Margaret Johnson sau Macdonald (uneori zice ca e Jonson, alteori Macdonald), este o femeie a carei meserie, înainte de a deveni poeta oficiala a Statelor Unite, era prostitutia, pe care a început-o, zice ea, de la vârsta de 7 ani, când a fost violata. In afara de prostitutie, si-a mai câstigat pâinea si dansând strip-tease. Ea declara ca nu regreta ca a practicat aceste doua meserii, care-au pregatit-o asa de bine pentru cariera ei academica. In prezent este profesoara la Universitatea din Wake Forest, unde nu prea are cursuri de tinut si se pare ca angajarea ei a avut mai degraba scopul sa satisfaca obigatia de a avea persoane de rasa neagra printre profesorii universitari. Salariul ei este de peste $100.000 anual, pe viata, pentru care nu i se cere absolut nici un fel de activitate. Intr-un timp spunea ca "s-ar putea gândi" sa predea un curs de "filozofia eliberarii", dar cursul nu s-a materializat. Cartea ei de poezii "Now Sheba Sings The Song - Acum Seba Cânta Cântecul" a fost ilustrata de "pictorul" Tom Feelings cu ilustratii ca, de exemplu, o negresa culcata pe spate care-si expune organele genitale si contine "versuri" ca: "fesele mele impertinente (tuguiate, mirositoare, strânse ca niste tobe întunecate) creeaza frenezie în inimile barbatilor mici" ("my impertinent buttocks (high, redolent, tigh as dark drums) introduce frenezy into the hearts of small men") (TM, pp. 92-101).

- Sefa Agentiei pentru Protectia Mediului Inconjurator a lui Bill Clinton este Carol Bowner, o avocata foarte bogata care refuza, ca si amica ei Hillary Rodham Clinton, sa poarte numele sotului si despre care se spune ca a scris cartea pe care Al Gore a publicat-o sub numele lui, "Earth in the Balance - Pamântul în Balanta". Principala ei sarcina este ca, sub pretextul salvarii mediului înconjurator, sa impuna controale care sa scumpeasca viata cetateanului prin tot felul de restrictii si sa-i uzurpe dreptul de proprietate asupra propriului camin. Una din metodele de înrobire si ruinare a cetateanului este înfiintarea în 1992 a Bancii Mondiale pentru Conservare, care acapareaza teritorii pe tot cuprinsul globului. O alta metoda este confiscarea pamântului de la proprietarii lui în numele "conservarii". Peter Berline, presedintele societatii Audubon, a spus: "noi nu recunoastem dreptul de proprietate". Dar proprietatile elitei bancare, proprietatile familiei Rockefeller, de exemplu, nu sunt confiscate sau supuse restrictiilor, numai cele ale micilor fermieri si ale micilor proprietari (TM, pp. 105-109).

- Pe un post vacant în Curtea Suprema (unde beneficiarii sunt numiti pe viata), Clinton a numit-o pe Ruth Bader Ginsburg, o evereica maritata cu avocatul lui pentru probleme de impozit, Ross Perot . In 1977 Ruth Bader Ginsburg a scris ca femeile trebuie recrutate pentru serviciul militar alaturi de barbati, ca fetitele trebuie sa fie considerate apte pentru actul sexual de la vârsta de 12 ani, asa ca nu mai exista crima de pedofilie pentru cine seduce o fetita de 12 ani, ca prostitutia nu trebuie sa fie considerata un delict; ca integrarea sexuala trebuie sa aiba loc de la scoala primara pâna la facultate si sa nu mai existe organizatii de baieti separate de ale fetelor. Ruth Bader Ginsburg este membra în CFR. Teza ei ca fetitele sunt majore din punct de vedere sexual de la vârsta de 12 ani, deci relatiile sexuale dintre un barbat adult si o fetita de 12 ani sunt perfect legale, daca copilul nu se plânge de ele, a fost deja adoptata de un judecator din Florida care a sedus o fetita de 15 ani. Ruth Bader Ginsburg a fost avocata Uniunii Americane pentru Libertati Civile, organizatie cu fonduri mari, care militeaza ca sa realizeze urmatoarele:

* legalizarea pornografiei în care sunt folositi copiii;

* satanismul sa fie scutit de impozite;

* prostitutia si homosexualitatea sa fie legala;

* avorturile la cerere sa fie platite din asigurarile sociale;

* educatie sexuala sa fie obligatorie la copii;

* copiii sa fie transportati cu forta în cartierele unde sunt concentrati copii de alta rasa;

* candidatii la Curtea Suprema de Justitie sa fie examinati ideologic, nu profesional;

* criminalii sa fie eliberati pe cautiune în mod automat;

* demonstratiile naziste si comuniste sa fie publice;

* legalizarea poligamiei si a casatoriilor intre homosexuali. (TM, pp. 127-139).

- Secretara pentru Energie numita de Bill Clinton este Hazell O’Leary, o negresa care, ca toti cei numiti de Bill Clinton în posturi de conducere, este putred de bogata, cu avere de milioane. Adjuncta ei este Tara O’Toole, o marxista feroce, membra a unui grup militant care-si zicea "Grupul Marxist-Feminist". (TM, pp. 146-149)

Margaret Richardson a fost numita de Clinton sefa celei mai temute organizatii a terorii de stat, Serviciul Intern al Veniturilor (Internal Revenue Service, IRS), care are dosarul complet al tuturor cetatenilor Statelor Unite si-i distruge dupa bunul plac. IRS detine puterea independenta de a-i penaliza si nu are nici o obligatie de a deferi justitiei înainte de a confisca avutul oricui: masina, casa, salariul, orice posesiune". Aceasta putere poate fi exersata împotriva oricarui cetatean incomod, caci codul si regulamentele IRS-ului sunt atât de confuze si ambigue încât absolut orice actiune poate fi interpretata în doua moduri total opuse. Un memorandum intern din 1980 arata ca "agentii IRS-ului trebuie sa fie capabili sa descopere greseli în 99,9% din dosarele cetatenilor, daca vor".(The New American, 17 mai 1993, dupa TM, p. 169). Orice oponent politic poate cadea victima. In 1992, o biserica din Bighampton se opunea în mod public alegerii lui Bill Clinton pentru ca promova sexualitatea, promiscuitatea si avortul la copiii de scoala primara. Imediat dupa ce a devenit Clinton presedinte, biserica din Bighampton a fost tinta investigatiilor IRS-ului, sub pretext ca o biserica nu are dreptul sa faca politica - desi opozitia bisericii era pe teme de morala, nu de politica (TM, pp. 168-171).

- Secretara pentru Sanatate si Servicii a lui Bill Clinton este Donna Shalala, o alta lesbiana a carei actiuni înainte de aceasta numire erau îndreptate în mod special împotriva crestinilor. Le-a interzis acestora la Universitatea din Wisconsin sa-si exprime preferinta pentru crestinism, caci exprimând aceasta preferinta, zice Donna Shalala, ei îi insulta pe cei care cred în vrajitorie sau în Islam. Aceasta actiune intitulata "eradicarea crimei de a urî" s-a preocupat apoi de multiculturalizarea educatiei, eliminând criteriile academice. In timpul ei, profesorii si studentii erau supusi unui fel de inchizitie care cerceta cazurile de "crima de a urî", fara a da acuzatului dreptul sa se dezvinovateasca si fara sa-i aduca la cunostinta cine-l acuza si de ce este acuzat. Acuzatul poate fi dat afara fara menajamente, cu cariera si reputatia zdrobita. Un exemplu este al profesorului Long, care fusese titular al catedrei de pictura timp de 22 de ani la acea universitate. Profesorul Long a fost astfel chinuit multa vreme, dupa care a fost gasit nevinovat - dar reputatia lui a ramas terfelita. Regimul de teroare al Donnei Shalala a domnit nestingherit pâna în 1991, când pâna si Uniunea Americana pentru Libertati Civile s-a dezgustat si a dat-o în judecata pentru ca impune o cenzura prea stricta si curtea i-a cerut Donnei Shalala sa renunte la campania de eradicare a "crimei de a urî". Drept consecinta, Donna Shalala si-a pus Facultatea de Drept sa-i rescrie "crima de a urî" astfel încât sa-i permita sa-si continue persecutiile împotriva crestinilor, ceea ce ei au si facut. Dupa rescriere, "crima de a urî" ramâne o crima daca este intentionata; este scuzata numai daca este fara intentie. Deci agentii totalitarismului n-au decât sa dovedeasca "intentia de a urî", si victima lor devine vinovata de "crima de a urî". Atât de flagranta este tirania inchizitiei lui Donna Shalala, încât pâna si ziarul The Jerusalem Post o descrie ca "avocata liniei politice corecte - adica a unei forme insidioase de tiranie asupra gândirii care poarta masca liberalismului si-a egalitarismului" (20 Ianuarie 1993, dupa TM, p. 180).

Efectul "domniei" lui Donna Shalala la Universitatea din Wisconsin a fost sa elimine crestinismul si sa-l înlocuiasca cu credinte stranii si cu vrajitoria. A încurajat proliferarea anarhistilor, homosexualilor si lesbienelor, ale caror actiuni zgomotoase, obscene si distrugatoare le-a protejat. Când o sedinta a directorilor scolii de ofiteri a fost întrerupta de o banda de lesbiene în 1991 cu tipete si demostratii de lascivitate obscene, reactia Donnei Shalala a fost ca lesbienele au dreptate si ca ea va cere ca doleantele lor sa fie ascultate: sa fie admisa homosexualitatea în armata.

Donna Shalala are puteri imense în America; ei îi sunt subordonate principalele birocratii ale guvernului (asigurarile sociale, administratia guvernului, alimentelor si medicamentelor, institutele nationale ale sanatatii si asa mai departe), cu 126.000 de salariati si un buget de 590 de miliarde de dolari. Intr-o cuvântare din 15 noiembrie1991, Donna Shalala descrie cum va fi viata în anul 2004, când copiii vor avea uneori numai o mama, uneori numai doi tati, rareori un tata si o mama si vor sti ca sunt cetateni ai universului, nu ai unei tari.

Donna Shalala face parte din elita CFR-ului si a Comisiei Trilaterale. Ca sefa a Biroului de Sanatate si Servicii, ea cere înregistrarea tuturor copiilor pentru un mai strâns control si introducerea buletinului de identitate obligatoriu pentru toti cetatenii (sub pretext ca altfel nu pot dovedi ca au dreptul la asistenta medicala). O alta "cucerire medicala" a ei este un nou medicament pentru Parkinson, obtinut prin extragerea creierului din capul copiilor nenascuti de 7 pâna la 9 luni - adica atunci când nu mai e vorba de un embrion, ci de un copil cu viata proprie. Tehnologia aceasta, descrisa sub termenul de avort de tip "DâX", implica dilatarea cervicei mamei, orientarea fatului cu fata în jos si picioarele înainte si extragerea picioarelor din uter astfel încât tot trupul iese din uter lasând doar capul în interior, care e prea mare ca sa poata trece prin cervice daca nu exista procesul fiziologic al nasterii. In acest moment, doctorul îsi introduce degetul aratator si degetul mare de-a lungul spinarii copilului - care este înca viu - si, tinând cu ele cervicea departe de capul copilului, cu cealalta mâna introduce vârful bont al unei foarfeci în capul copilului facând o gaura în craniu. In aceasta gaura introduce un cateter în creierul copilului prin care suge creierul copilului afara din craniu. Lipsit de creier, craniul moale se surpa si poate fi extras din uter; creierul copilului, extras pe când copilul era înca viu este folosit pentru Parkinson (desigur însa nu la pacientii "din popor") (TM, pp. 174-190).

- Prietena Donnei Shalala, Carol Bellamy, a fost si ea numita de Bill Clinton ca Directoare a Trupelor Pacii, adica a acelei organizatii care trimite "lucratori pentru pace" americani în toate tarile lumii ca sa le submineze economia si structura sociala si sa pregateasca conspirativ ruina lor nationala sub pretext ca "le ajuta".

- Dar numirea care ii va uimi pe români mai mult decât pe altii este aceea a Laurei D’Andrea Tyson ca Directoare a Consiliului Economic al Statelor Unite ale Americii. Laura D’Andrea Tyson îsi pastreaza numele de fata, desi sotul ei se numeste Tarloff. Marea ei idee este economia de tip comunist. Cea mai mare admiratie o are aceasta directoare pentru Nicolae Ceausescu, pentru economia lui stralucita cu care a dus România la sapa de lemn. Iata cuvintele ei: "A fost planul economic din România eficace? Da, a fost!" Si apoi recunoaste ca planul lui Ceausescu se conformeaza "modelului stalinist traditional". Laura D’Andrea Tyson îl ajuta pe Clinton sa generalizeze acest model si în Statele Unite ale Americii (The American Freedom Movement Newsletter, august 1993, dupa TM, p. 191). Poate ca nu e nevoie sa li se explice românilor care a fost efectul planului economic a lui Ceausescu. Americanii însa cred ca a fost excelent si sunt fericiti sa-l aplice în Statele Unite. Iar conducatorii lor, elita conspirativa care le numeste si le manipuleaza presedintii si întreaga viata politica, stiu foarte bine care este efectul planului lui Ceausescu. Guvernul francmasonic din umbra îl aplica pentru ca, prin ruina economica a popoarelor, ei ajung la dominatia asupra tuturor natiunilor lumii. Ei nu doresc sa domneasca peste natiuni prospere de oameni liberi; ei doresc sa domneasca peste turme de sclavi îndobitociti, înraiti si înfometati, caci acestia nu au suflet, nu au constiinta si sunt usor de manipulat.

Laura D’Andrea Tyson a scris o carte, "Economic Adjustement in Eastern Europe - Adaptarea Economica în Europa Rasariteana", în care explica ce splendida este economia stalinista aplicata de francmasonul Ceausescu. Pentru a-i aduce pe americani la starea de saracie la care au fost adusi românii, Laura D’Andrea Tyson si întregul guvern al lui Bill Clinton ridica impozitele, confiscând munca cetateanului cinstit si muncitor prin impozite, din ce în ce mai ridicate, pe absolut toate aspectele vietii. In ultimii câtiva ani, taxa de vânzare-cumparare în Florida a crescut cu aproape 100%. Impozitul pe salariu creste mereu, astfel încât dupa o marire de salariu omul ajunge acasa cu mai putini bani în buzunar. Pentru a-i convinge pe americani ca trebuie sa plateasca impozite din ce în ce mai mari, li se explica ca: 1) medicina socialista este splendida, pentru ca toti cetatenii vor avea cea mai buna îngrijire din lume pe gratis, 2) toti trebuie sa platim impozite sporite pentru marele beneficiu al medicinii socialiste si 3) guvernul federal, care se umfla tot timpul si cheltuieste cu amândoua mâinile din plin pe tot felul de proiecte false, inutile si extrem de costisitoare, a ajuns la un deficit enorm care trebuie platit din buzunarul cetateanului (TM, pp. 190-194).